Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förstår mig verkligen inte på horoskop...


Till gubben som skriver horoskopen i mammas veckotidningar

Så misslyckad...
Tidningarna säger annorlunda
Men vågar jag lita på honom,
Gubben som skriver horoskopen

Våga leva
Våga vad?
Jag gömmer mig under en sten
Så kan ni skratta bäst ni vill

Så misslyckad...
Orden bara kommer
De fattar inte vad jag menar
Slipp då era jävlar!

Jag glömde ta min medicin idag
Jag blir galen
Jag är galen
Jag gör dig galen
Se upp!

Så misslyckad
Ett misslyckande
Jag bosätter mig i skogen
Jag sover i en grotta
Jag skaffar kabel-TV
Och isolerar mig totalt

Förlåt du gubben som skriver horoskopen
Jag tror att du är en bluff
Du är lika misslyckad som jag
Så hahahahaha

Vi kan dela grotta du och jag
Du senila gubbe som skriver horoskopen
Tills min medicin tar slut
Och jag gör dig galen med






Fri vers av Maddicken
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 16:16



Bookmark and Share


    J.Brodin
\"Tills min medicin tar slut
Och jag gör dig galen med\"

Dom två raderna är det bästa jag läst idag.
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken