Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tog ett tag... men bättre sent än aldrig


Höststädning

idag är första dagen på resten av mitt liv
det är dags för lite regimbyte tror jag
dags att öppna den där fördömda garderobsdörren och möta monstren
dags att börja ta tag i livet och planera lite
dags att göra någon stolt!




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-09-10 19:47



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
hehe..starkt av dig att ta tag i det ..bra!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel