Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livskamrat

Jag har slutat att vattna denna planta
Den ger mig inget av värde åter
Denna blomma ej vägen kanta
Aldrig den trösten ge, ej heller förlåter

Men när vattnet i källan sinar
Och solen i moln försvunnen
Då, bladen och blomman tinar
Och plantan aromen funnen

Så månne denna blomma slå ut
Med andra händer än dessa sjuka
För all näring i jorden nu tagit slut
Låt plantan få gro i annan kruka




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-04-15 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus