Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego?

Jag har varit med förr
tvivel, jag har stängt min dörr
du får mig aldrig mer
jag blundar inte, jag ser

I det gudomliga blå
lever änglarna små
de är faktiskt mina vänner
jag lever, jag känner

Jag är Guden, valet är mitt
mina tankar ska flyga fritt
jag väljer hur jag mår
och i slutet, vad jag får

Om du älskar mig
så älskar jag dig
och väljer du att gå
så lever jag ändå

Ty på detta vilda hav
kommer jag ej gå i kvav
för jag har varit med ett tag
och fan, jag gillar den som är jag 



 




Fri vers av Lapptanten
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 20:37



Bookmark and Share


  Patrik Andersson
Suverän..........talar direkt in i mitt hjärta.......delar känslan totalt
Den här skall bokmärkas
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten