" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Den som bär mig

Du är

Den jag drömt om
men inte
trodde fanns.

Den som är stark
när jag är svag.

Den som tröstar mig
när jag är
otröstlig.

Den som bär mig
på sina armar
genom
livets alla kval.

Min riddare
i skramlande rustning
som  undsätter
skön jungfrun
ur sin nöd.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 927 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-11 00:04



Bookmark and Share


  Anna*
En längtan de flesta gömmer djupt inom att hitta den som de kan få landa hos och som bär den andres hjärta med varsamhet!
2011-10-05

    Nicklas VIP
Vackert och underbart, en dröm om kärlek som jag hoppas blir verklighet!

Kul att du ligger på \"läsvärda texter\" just nu! =)
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
grattis den är du värd!!
2007-09-13

  R-M
oj va sköön dikt! En sån vill jag ha...en sån behöver jag..
2007-09-13

    Brell
Du har gjort min önskan i poesi.
Så underbart skrivet
2007-09-11

    Mr.painter
Jättefint
2007-09-11

  Carlita
så underbart skönskrivet om den som bär dig, låter älskvärt :)
2007-09-11

  Kikhorion
DEN borde vara väldigt glad, som är så innerligt älskad!
2007-09-11

  Maria Zena Viklund
fint så!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga