Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden kommer från www.fotoakuten.se


jag har vandrat

Jag har vandrat genom de vildaste snåren
genom de kallaste nätterna.
Jag har vandrat genom de hårdaste stormarna
den bitande kylan har hållit mig hårt,
frostens timmar har väckt mig.
Jag har vandrat mot okända mål
besökt platser i mitt inre jag ej visste fanns.
Jag har sett de tystaste rummen
de räddaste människorna
jag har hållit ett barn i min famn
och lovat att vara dess skydd
dess rustning mot världen

Jag har vandrat i skydd av natten
och i dagens ljus
för att möta mig själv i andra
för att se mig själv och förstå
vart är på väg?






Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-09-11 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~