Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden kommer från http://www.fotoakuten.se copyright: fotoakuten


På sin egen väg

Hon stod där på en övergiven bro
med sin ensamhet som vän
Hon var på på väg mot någon plats
dä hon ännu inte varit
Ingen hade visat henne vägen
hon tänkte i sitt hjärta
jag ska hitta själv utan karta
och kompass ,utan ens en adress
Jag ska finna mina egna vägar
mina egna drömmar
inte följa någon annans
I månens bleka sken
visste hennes hjärta
vart vägen skulle leda
hon kände månskenets mystik
och log i sitt innersta
nu var hon på väg
sin egen väg....




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 00:32



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Skönt flyt
med en finstämd lyrik

Jag tycker om den här
den käns styrka
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~