Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sommarkärlek som blev vän.


Bara fyrahundra meter

Bara fyrahundra meter

Orka ringa dig.
Du ringer inte.
Orka tänka på dig.
Orka värmen.
Vill vara med dig.
Vill komma till dig och ha kul.

Bara fyrahundra meter mellan oss.
Bara vägar och väggar mellan oss.
Så nära, men ändå så långt borta.
Ditt liv snurrar för fort för mig.
Jag hänger inte med.

Varför ska jag försöka.
Varför ska jag plåga mig.
Vad jag känner spelar ingen roll.
Var kommer våra liv att mötas?
Det får tiden visa.

Vänd på sidan.
Vänd på livet.
Tar det lugnt och tänker.
Jag finns ändå här för dig.
Om du skulle vilja ha mig.


Mack




Fri vers av Mack
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack