Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick höra att jag var feg härom dagen. Jag vet inte... det kanske jag är också.


Som om jag aldrig vågade

Som om jag aldrig vågade
Vad är det för lögn
Jag vågade när ingen såg
När du blundade

Därför vet ingen vad jag kan
Men spelar det egentligen
Någon roll

Du tror att min potential
Är noll
Att den inte existerar
Men den finns
Du vet bara inte om det

Som om jag aldrig vågade
Vågade jag verkligen inte
Jo, jag tror det
För jag slår dig i allt

Du låtsas, så överdrivet
Så patetisk, uppblåsbar

Jag vågade när ingen såg
Jag flög då du låg i din säng
Och sov din skönhetssömn
Som sägs förhindra att huden åldras i förväg

Jag vågade
När ingen såg




Fri vers av Maddicken
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-11 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken