Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattig




fattig

utan dig


söker den skatt
du talade om







Fri vers av Tina Q
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 13:23



Bookmark and Share


  Ellan
fin tanke, den får en att känna att
det är det som viktigt de man har med sig i livet..
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q