Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fotot kommer från www.fotoakuten.se


bakom masken

Du kan ta av dig masken nu ,publiken har gått hem
Du kan visa vem du är ,jag vet det redan
du kan ta av dig masken nu ,sluta låtsas,
var dig själv
Ridån har gått ner nu ,publiken har gått hem min vän
föreställningen är slut nu
du törs visa ditt sanna jag nu ,den du är bakom masken
jag vet det redan ,var inte rädd för mig
Du törs skrika nu ,du törs gråta nu ,det är bara jag som ser och hör
publiken har gått nu ,du kan vara den du är
Du behöver inte spela rollen längre
du är dig själv nu ,när bara jag ser dig
Du behöver inte skratta när du gråter nu
du behöver inte spela teater för mig
jag känner dig utan och innan
du kan vara den du är nu ,när ridån har gått ner

Du törs visa dig nu ,din sårbarhet som du annars döljer
så väl ,du kan visa den nu ,du vågar
jag är ju här nu .....


copyright ingridmaria




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-09-11 18:34



Bookmark and Share


    Issand.
vacker! vissa meningar var lite onödiga men riktigt fin ändå
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~