Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det behövs inga gatlysen längs vår autostrada

 

Det är nu den börjar;

själva resan

 

allt annat har bara varit

en vägbeskrivning

 

jag håller din hand hårt i kväll

 

kom, låt oss gå

;

och jag ska leda

 

dig 

och långsamheten

din trötthet

vår tråkighetslängtan

och allt trasslande

 

längs hela vägen

hem

 

 

någon annan väg finns inte på kartan

 

 

 

 




Fri vers av Agnes
Läst 710 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-11 18:46



Bookmark and Share


    Jack Vresan
Vacker kärleksdikt. mvh Jack
2007-09-16

  Bjarne Nordbö
Helt ok. för en som inte kan skriva kärleksdikter.
2007-09-13

  Lena Renman
Mycket vackert och trösterikt.
Lena
2007-09-13

  Skosnöret
Just att den enda vägen som finns är hem, är så kraftfullt, att till och med de som ibland känner att de inte hör hem någonstans - känner med dig. En applåd Agnes!
2007-09-12

  Fredrik P. VIP
fantastiskt bra bild av hur vi
lever i en färdbeskrivarvärld
men sällan kommer till skott
med det verkliga livet. Att
förverkliga sin dröm rakt
igenom. Bravo!
2007-09-11

  Björn Karlsson
Någo annan väg
fins inte på kartan


Jag blir alldeles stum
av lyriken
2007-09-11

  Rachel Roth
fylld av hopp och beslutsamhet...! lycka till
2007-09-11

  Albert
den där kartan har jag orienterat efter
man måste nog ta sig fram utan vägar, ofta, eller små stigar

och så finns det ju olika landskap, en del terräng kan vara oerhört svårframkomlig, i Hakarp t ex, bara sten överallt och uppochner

men i Värnamo, strax söder om, där är det mjuk och öppen skog med mycket grönmossa och vackra stenar, mjukskogen

i Västerbotten är det vackert.

Lycka till kompis!
Snyggt

som vanligt! :)
2007-09-11

  Antropofagen
Och på den vägen är det. Snygga bryt, rytmik i läsningen med semikolonsepareringarna. Oj, det lät nog som en lite krånglig förklaring på dom små blinksmilisarna. Hela vägen hem!
2007-09-11

  aftermath
vilken autostrada sen!
du väcker tanken och skakar om den
\"någon annan väg finns inte på kartan\"
grymt!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes