Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLENS TÅRAR

Regnet faller till marken
för att himlen gråter över
det som händer
Himlens salta tårar nuddar blommorna
väter kinden på trädens blad
Bakom de gråvita molnen är solen skygg
men snart ska hon torka himlens tårar
snart ska hon värma de frusnaste hjärtan
snart ska hon lysa igen och igen..igen

© ingridmaria ,obs gäller alla texter !




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 19:02



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Väldigt vacker
i sitt allvar
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~