Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner en tisdagskväll



Idag har varit en lång men bra dag
Ditt första flyttlass har bytt adress
I morgon ska jag hjälpa dig med ett andra lass
Sen finns inte mycket kvar

För dig

Här


Idag har du varit ledsen
Kanske märkt av stundens trycka
Att en epok går i graven
Eller att tiden får ett allvar
Mitt stöd minskar


Inte vet

Jag


Tillsammans har vi barn
som får vår trygghet
men två hem att vara i
Tiden blir svår för dem
Tills det nya blir en vana


Det blir säkert

Bra


Vi går åt olika håll

men ändå tillsammans....................





Fri vers av Patrik Andersson
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-09-11 21:39



Bookmark and Share


  systra
Så sant...Aldrig blir man skilda för alltid...Förevigt sammansvetsade..Hoppas vännskapen kan vara fin trots allt...Återigen en text som berör...
2007-09-12

  Elisabeth VIP
Tack för orden. Tyckte om enkelheten, det vardagsnära i texten, om hur det kan vara då två människor går skilda vägar.

/E
2007-09-11

  Lilla My* VIP
Igenkänner och läser...Fin text..inger hopp*
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson