Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenbomber

den laviska sanden
i flytande form
turkos under vattnet
det blir en bomb
det ser verkligen ut
som det är det som faller
genom vågor och soldroppande
kalla saltdelar
av blodiga tångarmar




Fri vers av Issand.
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-11 22:25



Bookmark and Share


  Burn
wow!

är min spontana reaktion
och allt jag får fram
efter denna explosion
2008-12-14

  LUTHER
Hihi den var jätte skojsig och bra (:
bra jobbat.
2007-09-18

  Daniel_78 VIP
inte dumt alls den här
färger, rörelser och substans
havsvatten tång sol
gillar blandningen
explositionen
2007-09-16

    ej medlem längre
Får hålla med den senaste kommentaren, det blir en väldigt visuell dikt.
Imponerande!
2007-09-12

    Nudelslabb
coola bilder man får upp...
du kombinerade också orden väldigt fint


peace
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Issand.