Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fantastisk..(?)

Jo, jag skriver en text då och då
betyder det att jag är en av de få
av de mystiska gåtfulla folket här
bara för att de poeter är?

Rappakalja, säger jag till dig
storhetsvansinne, om du frågar mig
poeter är alla på sitt eget sätt
inte fasen finns det ett sätt som är rätt

Poesi finns i moderns mjölkfyllda bröst
och i faderns rofyllda lugnande röst
poesi finns i rinnande jordgubbsglass i rån
och i den gamla rangliga bron över ån

Poesi finns i tanken hos alla och envar
i alla som har själva livet kvar
poesi är det du gör det till
och kan vara precis just det du vill

Jo jag är fantastisk, precis som du
som läser detta just precis nu
men inte för att jag skriver här
utan för att jag lever och lär

 

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 23:01



Bookmark and Share


  nettizen
Yes! Äntligen en text som säger precis som det är!!!!!!!!! Poesin är ju så högst personlig och det finns inget rätt eller fel, bara tycke och smak som är lika unika som vi alla är.
Tack!!!!!!!!!!!! För denna och visst är du fantastisk min vän. :)
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten