Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt ur min barndom, del två Skrivet av mig 1992


Min älskade


Du är vacker,
trots att du inte är nära mig.

Minns dig,
trots att du inte är här hos mig,
så ror vi tillsammans mot månskenet.

Mack




Fri vers av Mack
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-09-12 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack