Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är från www.fotoakuten.se


Jag längtar tills soluppgången

Jag längtar tills solen går upp igen
tills den smeker mitt ansikte ,mjukt som din hand
jag längtar tills molnen skingras och
luften blir ljum och len.
Jag längtar tills solen går upp ,tills jag får hålla om dig
känna din doft av liljekonvaljer igen.
Jag längtar tills dagen gryr ,tills fåglarna kvittrar
då får jag se dig ,då får jag känna din varma hand i min
ja äntligen ,när solen går upp då ses vi igen

copyright ingridmaria




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-09-12 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~