Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vinden för mig

Du är vinden i mina segel ,den som för mig framåt
när jag helst vill stanna själv.
Du är sången som vinden spelar när jag gråter
för att jag ska le igen
Du är vinden i mina segel ,styrkan som håller mig
när det känns som om allting är kaos
Du är rötterna som håller trädet kvar när blåsten viner
den som håller mig när jag tror jag ska falla
Du har nyckeln till mitt innersta ,till mina hemliga rum
du har läst mig som en öppen bok
du skrivit texten till
När mörkret skrämmer mig ,när det känns som tårar bränner
finns du här med mig ,du håller mig i din famn
du är vinden som för mig framåt,
famnen jag vilar i när jag trött ,du är den som älskar mig
för alltid ..




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 02:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jättevacker dikt- känns som att \"du\" i dikten är Gud
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~