Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev

 

 

Du är brevet

som fick mig

att inse att jag måste

leva som jag

och kämpa för de jag vill,

att få ha dig hos mig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 15:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ten points !!!!!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf