Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är tillängad alla de som förstår och de (jag själv) som inte förstår självmord


Oförstånd

Hur kommer det sig
Att smärta är så omfattande
Och kärleken är så innesluten?

Hur kommer det sig
Att livet, som är så skönt
Nu slösas bort på så lösa grunder?

Varför är det så
Att inget duger åt de sorgsna
Som söker efter ett slut på sin existens?

Varför är det så
Att man inte vill välja att leva
När det finns så mycket att uppleva?

Jag har inte svaren
Bara frågor
Och en otrolig okunskap
Om det underbara i

DÖDEN




Fri vers av Karmar
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-09-12 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar