Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

har inga idéer

kvar till hur jag ska sätta

ner fötterna bra




Bunden vers (Haiku) av Issand.
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 18:31



Bookmark and Share


  stronza
Den här var en riktig höjdare med fötterna på jorden
tänkvärd
2007-09-19

  Jaramald VIP
Prova att höja marken en aning!
2007-09-12

  Annette Andersson
Den här gillade jag starkt!
2007-09-12

    Ola L
äntligen något läsvärt idag.bra
2007-09-12

    hate
jättebra! gillar den starkt.
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Issand.