Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker hoppa *

jag tänker hoppa
från bergets högsta topp
mina vingar
är nästan läkta
tror dom bär nu
kanske tar mig vidare
till andra höjder

jag tänker ta språnget
från smala klippavsatsen
rakt ut i det okända
mina armar
är starka nu
likaså benen
men balansen
bara nästan återställd

min röst viskar lockande

våga med mig...nu




Fri vers av Annette Andersson
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-12 21:23



Bookmark and Share


  Yvonne
Vacker dikt och vacker bild.
2007-09-23

  isabel louise
hoppfullt o vackert! vinden kommer att vagga dig i trygghetens famn och i och med att våga ta steget läker vingarna ännu lite till...=)
2007-09-16

  Michaela Dutius
...mina vingar är nästan läkta....tror vi får nöja oss med nästan läkta vingar och hoppa i alla fall!
Underbar dikt Anette!
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
Vågar! vackert, applåd applåd!
2007-09-12

  charlotte hedendahl
Fin ,stillsam dikt som fångar intresset!
2007-09-12

    Issand. VIP
våga med mig... nu


stillsamt och stämningsfullt
redo att hoppa?
ritkigt fin!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson