Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste stjärnor

Såg upp mot skyn ikväll

de vackraste stjärnorna

tindrade

på dig och mig.

Så vackra att jag ville

flyga upp mot skyn.

 Fånga en stjärna 

till bara dig.




Fri vers av Lindizz
Läst 785 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-12 22:40



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig kärleksfull känsla!
2007-09-14

    eva m h
Denna dikt vill jag gärna ge många stjärnor!
2007-09-14

  Patrick K
riktigt fint! :)
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
ljuvlig!
2007-09-13

    sunnanvind
Vad fint....suck!
2007-09-13

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint!
2007-09-13

    Maria C
mycket fint skrivet!!
2007-09-12

    Cajsa
Jättefint skrivet, kram
2007-09-12

  Carlita
åhh, sådana stjärnor.. det är stjärnklart här ikväll, oemotståndligt att försöka plocka ner några. din text är innerligt varm :)
2007-09-12

    Issand. VIP
detta var vackert
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz