Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur en arbetsgivare tänker och hur en sökande tänker, när en massa papper om ansökningar kommer in. Bara slänga ner vissa i papperskorgen. Papperslöst sämhälle? Vi har bara mer papper fast vi har internet.


Detta är jobbig!



Jag kan inte lova något.
Allting är en röra.
En jävla röra.
Ett skitigt och idiotisk system.
Som sätter käppar i hjulen.

Systemet har svikit dig.
Systemet har gett dig papper och ett nummer.
Som du ska följa slaviskt.

Skitet börjar brinna.
Livet börjar försvinna.
Tiden försvinner.
Tiden börjar bli knapp.
Denna stress.
Denna jävla stress!

Måsten och åter måsten.

Vilja, javisst!
Men åter massor av papper
och du finns bara som ett nummer.
Och till slut så hamnade man där.
I papperskorgen!

Mack




Fri vers av Mack
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-09-12 23:42



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så sant! Bra skrivet!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack