Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en vind





det finns en vind som drar förbi
en vind som ger kyla till allt som är varmt

den väcker smärtan som slumrar inuti
det finns en vind som inte bryr sig om

det vädjande och skrämda inom
den bara intar och kyler ner det som
vågat börja blomma vår

det finns en vind som påminner om mig
om att allt är förbi




Fri vers av sunnanvind
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-13 07:57



Bookmark and Share


  Thommy
Fint skrivet, har känt den vinden i samhället i stort de senare åren.
2007-09-16

    Maria Malm
Det blåser ju andra vindar också..
2007-09-15

  devilsangel
En stormvind som river ner allt i sin väg...Här hörs sorgens sång och bitterhet mot en vind som kom förbi med något men tog det med sig igen...Mycket bra!
2007-09-14

  aftermath
sista raden känns som en dyster slägga
effektfullt, ärligt och genomtänkt
väl poetat
2007-09-14

  Fredrik Stillesjö
Hej sunnanvind!

Hoppas din egen sunnanvind värmer det kalla. Isande bra, tycker Fredrik
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind