Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt handlar om att ta tillvara på det man får här i livet och göra något vackert av det.


En kista fylld med guld, småspik och ludd

jag tror inte på en allsmäktig Gud

men min Gud,

vilket vackert sjungande ord

 

när en enkel bäck blir en friskhetens källa

fylld med växande liv

och en ensam döende tall

blir ett hem åt en nedstigen ängel

då lyser solen i våra tappra själar

 

som en moders blick på sitt nyfödda barn

vilken önskan

att klä sig i den blixt som slagit ner

i deras ögon

 

en lek med egenfrälsta ord

där det fula förvandlas till äkta skönhet

det vackraste kan brytas som en spegel i kras

en enda tanke

får tusen tårar att falla

 

min kropp är en hemsökt plats

där fantasin aldrig slutar flöda

tomhet planteras i trådgårdens jord

ur askan föds en solros




Fri vers av LadyFool
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 18:11



Bookmark and Share


  Catrin
En mycket vacker text... gillar verkligen ditt fina språk, tack.
2007-09-15

    mindsurfer
nice :)
2007-09-13

    Oprofessionell
underbart skrivande
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool