Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julia, jag saknar dig!

du finns inte kvar mer
jag vet inte vars du är

jag saknar dig
du var mitt allt.




Fri vers av geting
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 18:14



Bookmark and Share


  Freeman
Vilken kärlek när någon annan får vara ens allt...jättevackert uttryckt!--<-<<@
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

geting