Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är skriven till en fin vän som fick komma till änglavärlden allt för tidigt, för flera år sedan. 
Min vän du fattas mig.... 



En dag ses vi igen..

Dit far mina tankar
genom nattens magi
som moln av bomull
svävar vi hand i hand

Genom mina drömmar
finns du levande kvar
där du andas lugn
av djupaste frid

Saknaden kan ingen ta ifrån
men inom mig vet jag
att du har frid där du bor
så nära men långt bortom

~ en annan värld ~

Du var en ängel 
den natten du kom
för att vaka över mig
tills den dag vi ses igen




Fri vers av Lindizz
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-14 18:00



Bookmark and Share


  Erik L
Vackert skrivet. Att skriva om sorg och saknad är svårt men du gör det bra. Tack för läsningen.
2007-09-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Otroligt vacker!
Ger hopp!
2007-09-14

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vacker!
2007-09-14

    sunnanvind
Underbart vacker !
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz