Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck jag glömde en bokstav i titeln, eller tangentbordet fungerar inte ordentligt.


Det svarta lockande havet

Havet
  lockande svart
hav

längtan efter
     tomhetens
  pris

är det tyst
   i det
  bräckta
    havet

slippa  världens
      irriterande ljud
             ljus
     andetag

Det är en
   mystisk
   tid

när andetag
  inte är
   motiverade




Fri vers av virre
Läst 654 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre