Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgesångens timme

En basgång
 i sorgesångens
 timme

en tår från
  ögat
över verklighetens
  sorg

minns dansanta
   dagar
 med tro på
        framtiden




Fri vers av virre
Läst 712 gånger
Publicerad 2007-09-13 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre