Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett hål i ditt hjärta som behöver fyllas



när ord bara blir bokstäver
för dig

ska jag lämna ett brev
och strypa det långsamt

när känslor inte längre finns
inom dig

ska jag gräva ett hål
i ditt hjärta





och fylla det




Fri vers av Louise B
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-13 23:29



Bookmark and Share


  Freeman
Länge sedan jag läste något av dig, detta var så fint skrivet!!!
2007-09-14

  Patrick K
fyll mitt hjärta är du snäll?

vackert!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Louise B