Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt, väldigt barnförbjudet. En skön vacker kvinnan fitta.


Barnförbjudet del 1



Fitta på kroppen där.
Fitta framför där.
Rakad och våt av upphetsning.
Konstigare och konstigare bliva blir.
Fitta ha.
Fitta få och smaka.
Måste du vara så.

Sexualiteten hos dig är hög.
Hög på lusta och total galenskap.
Fitta, fitta på kroppen där.
Du vill så jävla mycket.
Ibland går det bara för mycket.
Du är unik.

Du har din lilla rakade fitta.
Knulla, knulla och total galenskap.
Sex är din fitta ute efter.

Mack




Fri vers av Mack
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-09-14 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack