Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi se det enklaste

Ska vi höra vindens klagan
ska vi höra havets vilda sång
vandra hand i hand
genom hav och ökenland
ska vi känna doften av blommorna
doften av nätterna
ska vi dansa under stjärnorna
viska hemliga ord till varandra
som vi inte vill ge andra
ska vi följa vägar i fjärran
och njuta av allt vi får
ska vi hylla det enklaste ting
stanna upp en stund
och njuta av allt som livet ger oss
ja det ska vi ,du och jag
vi ska hylla det fina vi vår
och ska få i oändlig ,oändlig tid





Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 01:23



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Väldigt fint skrivet!
2007-09-14

  fallen
Trevlig sammafattning - med vissa avstick på rimmen som inte störde, men inte heller stack ut och poängterade.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~