Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som jag ska göra inom musik, som bara få har lyckats med. Inget kommer gratis!


Inget kommer gratis

Dagarna fort rullar förbi.
Minnen fler bli.
Och dem lyckliga dagarna mindre blir.
Dem bästa dagarna förbi är.
Man blir äldre.
Och har mindre att ge.
Man accepterar sin lott i livets väg.

Tänker aldrig göra det!
Tänker kämpa så länge jag kvar är.
Tänker fortsätta drömma.
Tills jag nått min topp.


Mack




Fri vers av Mack
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack