Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal kärlek sparad i ord


Högt innan fallet


Högre än högt
lyftes jag
av din
lust

allt närmare
den puls
som var
du

djupt berörd
fylld under dina händer
med dig fallande
helt in i mina
ögonbottnars ljus

tömd och renad

bara luft före dig
med dig målad av
solars eld som efter dig
lämnade endast aska

berövad
ihålig kvar
sökande detta
på nytt
dig överallt
alla dar

 

November 1979

 

 

 

 

 



Till J min älskade mitt liv och min död
vi har sagt adjö för sista gången.




Fri vers av Lena Renman
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-14 09:21



Bookmark and Share


    Sony
Oerhört vacker...bokmärker!
2007-09-15

  stella
Jag ser att stormen dragit fram här...Att bli så här berörd är en gåva tror jag. Skickligt framfört av dig!
2007-09-14

  Maria Zena Viklund
vackert uppfylld dikt!
2007-09-14

  Christer Eriksson
kärleksdikt som vänder över till avgrund. saknad och andetag, vidare bort..
2007-09-14

  aftermath
ödesmättatade rader som andas ärlighet och bokslut
2007-09-14

  katt.inc
Mycket fin kärleksdikt och en vacker och insiktsfull hyllning. Otroligt bra helt enkelt.
2007-09-14

  lodjuret/seglare VIP
jo, det knepiga med kärlek som går över styr är ju att en gärna letar efter en kopia till den förra som det till slut inte gick ihop alls med, men det är ju den som känns saknas i ens liv, så vad att göra annat än att längta efter just en kopia av ett orginal...
känner verkligen igen mig
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman