Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I värmen från varandras andetag




Det finns ett slags tillstånd där jag är du


och du är det som är jag


där jag kryper ihop till en liten dunboll


i ditt hjärta och värmer det som är kallt


du brukar göra samma det värmer så gott


där dina ord blir till mina och inga


missförstånd existerar


där inget av det som skiljer oss åt


ger avstånd bara samförstånd




det finns ett slags tillstånd där jag är du


och du blir jag


inga andra bara du och jag har där att göra


där du ger vika styrker jag upp och tvärtom


i värmen från varandras andetag ger


vi syre till varandra att orka vidare





det finns ett slags tillstånd




Fri vers av sunnanvind
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-14 07:53



Bookmark and Share


  sabina stark
Samklang som en inre symfoni, vackert ;-)
2007-09-17

  devilsangel
Om tvåsamhet när den är som starkast...Ett förbund av två lika själar som blir ett..Underbart!
2007-09-17

    Maria Malm
Tyckte mycket om rad 2 och 3 från slutet.
2007-09-15

  Frökenfanny
Fantastiskt , skitfin.
En sån känsla skulle jag vilja känna någon gång !
2007-09-14

    wilja
om att uppgå till ett 1. nice. slutet är underbart lätt och svävar in.
2007-09-14

    Lindizz
Ömhet, kärlek, värme, så vackra rader om ett tillstånd.
2007-09-14

  prinscess VIP
varmt och vackert
2007-09-14

  Rosen VIP
Ett tillstånd beskrivet med ömhet och värme, vackert.
2007-09-14

  aftermath
ett tillstånd att bejaka
fint beskrivet med dina unika ord
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind