Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite sorgsen och melankolisk. Sådan som man kan känna sig ibland.


Det brinner.

Det känns som att det brinner i hjärtat.
Det brinner, allting brinner upp.
- Ser du lågan?!
Vad har jag gjort eller ska man kanske säga, vad är det jag inte gjort?
Orolig, rädd och ledsen, varför känner jag mig så annorlunda och konstig.
Vad är det med mig?
Varför är jag så ensam.
Varför känns det som att jag kommer att förbli ensam tills döden skiljer mig från smärtan.




Fri vers av Frökenfanny
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 21:10



Bookmark and Share


  Mari N VIP
Det finns flera sorters ensamhet och den man inte kan ta sig ur är nog den värsta. Du förmedlar känslan bra.
2007-09-18

  Smultris
Känner igen mig otroligt mycket i din text, du beskriver det väl och jag har sett i dina andra texter att du verkligen kan förmedla dina känslor... mycket bra...
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny