Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket speciell


du e den ende

hur kan man älska nån så gränslöst
du tänder en eld hos mig
du gör mig knäsvag
tappar allt pesrpektiv när jag tänker på dig
du har en dragninsgkraft
som jag inte trodde va möjlig
går gärna genom eld o vatten
gör vad som helst
faller på knä inför dig
snälla älska mig
för den jag e
vi kan få det bra du och jag
bortom allt
stjärnorna månen solen
vi kommer finna vår plats
där du kan ligga i min famn
jag saknar dej sååå




Fri vers av headspinn 488
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-09-14 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488