Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

nån som har inspiration
på lager
tillsalu

jag vill köpa
nu.

treevliig helg alla glada :D




Fri vers av geting
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 21:41



Bookmark and Share


  Freeman
Du får av min.....bara ta för dig!
2007-09-17

  jasminflowa
antagligen framför näsan på dej, gratis*s*
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

geting