Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

Jag vill ge dig morgondagens första
skälvande minuter
jag vill ge dig sången som fåglarna sjunger
, allra vackrast ,allra skörast
jag vill ge dig solens första strålar
den första blomman som är vackrast
för mig ,jag vill ge dig styrkan ,kärleken
och alla svar på dina tysta frågor
men jag kan bara ge dig min kärlek...




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 22:06



Bookmark and Share


    crapcat
Bara och bara. Kärlek är väl inte så bara? Fint skrivet, tycker jag! Speciellt första raden.

\"Jag vill ge dig morgondagens första
skälvande minuter\"

Så vackert!
2007-09-19

  thyra
Underbart vackra tankar nedtecknade i kärlek.
2007-09-14

    Lillduvan
vackert! Mycket fin text. Romantiskt och starkt rött i kärlekens anda.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~