Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inte orden når fram.....




när inte orden når fram

inga sagda ord finns

inte de som kan sägas

bara kärlek enbart

inga tårar kan bevisas

ingen smärta riktigt nå

bara tystheten råder




vad mer kan sägas




Fri vers av sunnanvind
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-14 22:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den talande tystnaden kan tolka känslor; kan viska så vinden vänder...
2007-10-17

  Lars Granlöf
Kram
är allt jag får fram
kommer på
och
dig vill ge i tröst
om det gällde dig
eller alla andra som det gäller.
2007-09-15

    Lindizz
jag gillar denna, den är tänkvärd, ibland når inte ord fram som man kanske vill...
2007-09-14

  devilsangel
Jag tror att det alltid finns mer att säga! Att det aldrig är försent eller hopplöst! Men ibland undrar man...Kanske det ibland inte finns mer att säga?
2007-09-14

  Håkan Tendell
Fin och tänkvärd dikt.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind