Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd


Var inte rädd för de tysta ögonblicken
var inte rädd för de ordlösa mötena
tystnaden är inte farlig ,orden har inte tagit slut
var inte rädd för de kyliga nätterna
för de hårda stormarna
kölden är inte farlig, värmen har inte flytt
var inte rädd för de tysta tankarna
för de ordlösa mötena
vi har inte slutat tala vi har öppnat våra
andra sinnen
inte rädas för de blickar som talar
det är inte farligt att visa sin själ
att möta någon annans tankar
nej det är en gåva min vän
räds inte ,det är inte farligt med tystnaden
vi talar bara utan orden då.




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~