Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal dagbok


Jag läste någons glömda historia
någons innersta tankar
jag läste om någons drömmar
någons inre magi
jag fann där en gammal dagbok
med sidor så tunna som löv
jag fann en skatt att gömma
i mitt inre rum
jag fann någons glömda historia
någons innersta tankar
jag läste om någons drömmar
det kunde ha varit min historia
mina bortglömda ord
mina innersta tankar
men det var inte det just då
det var någon annans historia
jag vårdade ömt i min själ.




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 00:13



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket fint och läsvart!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~