Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår i hjärtat

Du har lämnat spår i mitt hjärta
du har gjort avtryck i min själ
jag ska aldrig någonsin glömma
hur du fick mig att öppna mina ögon
att se det jag föut varit blind för
du har berört mitt hjärta
utan att du vet det
du har lämnat spår
utan att vet det
du har lärt mig mycket mer än många
ja du har öppnat mina ögon
min vän




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 00:51



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin...och visst är det så att en del möten man gör i livet sätter spår, fina och betydelsefulla spår...
2007-09-15

  Blumma.
Vackert, jättebra.
Vissa personer,
lämnar verkligen spår, som sitter föralltid!

fin bild oxå!

Kram
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~