Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefullt

Bara för att rosor slutat blomma
är dom fula då?
Bara för att löven blivit gula
är dom fula då?
för att blommorna torkat
för att några vissnat
är dom fula då?

De torra ,vissna rosorna
de gamla trista blommorna
i fönstret är dom inte fina mer då?

Den gamla spruckna vasen
Den gamla slitna boken fullklottrad med minnen
ska vi slänga det?

Den slitna gistna dörren
de gamla trasiga stolarna
den hopknycklade sidan från tidningen
ska vi slänga det nu?

bara för att koppen inte längre
har ett öra ,bara för att nallen
inte längre är ny ,har det inget värde mer?

så tycker inte jag
det kan jag aldrig tycka.




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-09-15 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~