Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samlade ord

Jag vandrar i den tystaste natten
under månens trollska sken
jag vandrar i tystnadens eko
i nattens vilda timmar
jag ser ditt upplysta rum
ditt varma leende
genom ditt fönster
du ger mig dina skatter
dina innersta drömmar
jag ska fånga dem
spara dem ,aldrig
sluta samla dina minnen
ty jag älskar dig




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 02:21



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Härligt vacker!!!
2007-09-15

  Björn Karlsson
Väldigt vacker och finstämd
med målande ord fångar du
stämningen och din känsla

Jag tycker mycket om den här
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~