Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad som rör sig i min förvirrade hjärna..


Tomma rum

Tomma rum utan eko..

utan minnen

utan mening

jag vill skrika

jag vill sparka

jag vill slååå

.. dig..

gul och blå

jag hatar dig

eller?

du förför min hjärna med fagra ord

göder mitt sinne med frustration

min hjärna löper amok

tomma rum utan eko

utan mening..

utan svar..




Fri vers av wiicca
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 12:35



Bookmark and Share


  hilja
känner som vanligt igen mig..bra skrivet!
2007-09-15

  Blumma.
Förvirring, låter jobbigt!
Du beskriver de bra... snygg gjort :)

Kram!
2007-09-15

  Annica_N
Emotionell förvirring, känner så väl igen.
Bra skrivet genom att du fick fram denna emotionella förvirring.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca