Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stress - stress - syntax error




All denna stress, det är så mycket som ska göras!

Tvätta, stryka och försöka hålla stilen

Nej tusan nu har jag glömt att ladda mobilen!

Matsäckar som ska packas

aj fan det snart mot julen lackar!

Hur tusan ska jag hinna???

och alla julklappar finna...

Måste köpa mat till middagen

Aj nu börjar det värka i magen

Mitt huvud känns som potatismos

det känns som förståndet har flugit sin kos

Jag glömmer en hel massa

jag glömde mitt köpkort i icas kassa!

Nej nu måste jag sticka har ett möte som jag ej får missa

att jag glömt nåt annat, om det kan jag vara helt förvissad....




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-09-15 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis