Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omskrivning av en gammal


Ständigtår

 

Det rinner en ständigtår
ut efter min kind.

Jag undrar om det är något fel
på min tårkanal.

Jag måste nog gå till doktorn och fråga
vad som saknas mig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 14:44



Bookmark and Share


  Cris
mm.. tror du doktorn har svar?
svaret finns nog inom...
en text som väcker medkänsla
och känsla för det egna sorgsna
2007-09-15

    lillapoeten
Tårar tårar, lite finurlig och väldigt fin text! Bra skrivet!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf